Kosteus ja huono ilmanvaihto heikentävät sisäilman laatua asuin- ja muissa rakennuksissa, rakenteiden kunto heikkenee, ja home, ilman epäpuhtaudet sekä maaperän radonkaasu ovat terveysriskejä.

Rakennukset tarvitsevat rakenteiden tuuletusta säilyäkseen kunnossa, ja terveellinen sisäilma varmistetaan vain riittävällä ja oikeaoppisella ilmanvaihdolla.

Asumme tiiviimmissä ja vähemmän energiaa kuluttavissa tiloissa kuin koskaan aikaisemmin. Koskaan aikaisemmin emme ole myöskään viettäneet aikaamme niin huonossa sisäilmassa kuin nyt. Niinpä yhä useammin sairastummekin huonosta sisäilmasta aiheutuviin tauteihin. Oireet eivät välttämättä ilmaannu heti muuton jälkeen, vaan sairastuminen voi tapahtua vasta myöhemmin ja huono sisäilma saattaa vaivata vain osaa perheenjäsenistä. Valitettavan usein huonosta sisäilmasta kärsivä on lapsi ja vaivat elinikäisiä.

Esimerkiksi Professori Olli Seppänen on tutkimuksissaan todennut, että yhä edelleen kansallisella tasolla rahaa kuluu vuodessa enemmän huonon sisäilman aiheuttamien ongelmien korjaamiseen, kuin lämmityskulujen kattamiseen koko maassa. Tämän olen mekin olemme huomanneet, kun olemme käyneet asiakkaidemme luona kartoittamassa sisäilmaa.

Olemme kehittäneet tavan jolla saadaan talon mukaisesti järjestettyä puhdas ja terveellinen kodin sisäilma, luonnollisesti ja turvallisesti.

Suomen Sisäilmayhtiöt Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kotisi parhaaksi.