Asiakaskokemuksia Suomen Sisäilma Yhtiöiden kokonaispalvelusta

 

 

Meidän Yhteinen tarinamme, tuodaan esille muutamia asiakkaamme tarinoita jotka perustuu samanlaiseen tarinaan.

 

Mietimme, että meidän pitäisi ymmärtää, että OMASSA kodissakin voi olla myös huono sisäilma ja siihen on tarttuva ennen kuin siitä aiheutuu pitkäaikaisia tai elinikäisiä sairauksia. Paljon on tapauksia joissa jäänyt tavanomaisesti asia huomioimatta kun sisäilmaan ei ymmärrettävästi osata kiinnittää huomiota tarpeeksi, koska huonoa sisäilmaa ei voi nähdä ja kaikki reagoivat sisäilmaan eri tavalla.

Kokemuksemme mukaan kaikki lähtökohtaisesti voi samaistua, kun jokin kodin kunnostuksessa jää roikkumaan tai odottamaan ”ei niin” kiireellistä aikaa. Tapauksia on paljon, joissa ainakin yksi ihminen on kerennyt perheestä sairastumaan hengitystie- tai silmäsairauksiin. Sisäilman epäpuhtaudet aiheuttavat oireita ihmiselle ja samalla nousee alttius esim. siitepölylle. Tämä kertoo sen, että sisäilma on päässyt menemään huonoon kuntoon ja ei olla asialle osattu tehdä mitään. Sisäilman huonouteen voi olla monta eri syytä, siksi kartoitus on suoritettava huolellisesti ja ammattitaidolla. Altistus huonolle sisäilmalle ei näy kovinkaan useasti tai nopeasti jos kotona vietettävä aika jää vähäiseksi päivisin kotona. Oireita voi tulla, kun kotona oleminen kasvaa esim. jäädään eläkkeelle ja kotona oleminen lisääntyy taikka lapsiperheillä jotka ovat kotona lähtökohtaisesti enemmän kuin töissä käyvät perheenjäsenet.

 

Kodin sisäilma kunnostus — Iisalmi, Väisänen

Kodin sisäilma kunnostus — Nilsiä, Rissanen

Kodin sisäilma kunnostus — Nilsiä, Väätäinen

Kodin sisäilma kunnostus — Leppävirta, Immonen

 

Kaikkiin näihin saatiin järjestettyä puhdas ja terveellinen sisäilma. Saimme toteutettua kunnostuksen nopeasti ja edullisesti. Talon tapoihin kuuluu, että suunitellaan huolellisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme läsnä kun apua tarvitaan. Pidetään toisistamme yhdessä huolta!

Suomen Sisäilmayhtiöt Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kotisi parhaaksi.